linkedin script

Media

Comunicate de presă

EVERGENT Investments raporteaza cea mai mare valoare a activelor din istoria companiei si un rezultat net cu 144% mai mare decat tinta aprobata de actionari pentru intreg anul 2021

Performanta financiara 2.599 milioane lei - valoarea totala a activelor (AUM), in crestere cu 27% fata de T3 2020 2.410 milioane lei – valoarea activului net, in crestere cu 26% fata de T3 202...

EVERGENT Investments explică procesul riguros aplicat în deciziile de business pentru o bună informare a investitorilor

Prin vanzarea a jumatate din pachetul SN Nuclearelectrica in luna iunie a acestui an, EVERGENT Investments a incasat dividendele pe intreaga pozitie si a realizat un profit substantial de 8,6 milioane...
mai mult

Știri și noutăți

Conferinta telefonica

EVERGENT Investments organizeaza in data de 19 noiembrie 2021, ora 11:00, ora Romaniei (CET+1) conferinta telefonica pe tema rezultatelor financiare ale companiei la T3 2021.

EVERGENT Investments explică procesul riguros aplicat în deciziile de business pentru o bună informare a investitorilor

Prin vanzarea a jumatate din pachetul SN Nuclearelectrica in luna iunie a acestui an, EVERGENT Investments a incasat dividendele pe intreaga pozitie si a realizat un profit substantial de 8,6 milioane lei

 

EVERGENT Investments publica precizari privind deciziile de investitii in acord cu politica de investitii.

EVERGENT Investments este un investitor institutional pe termen lung care și-a construit și își administrează portofoliile de investiții printr-o  alocare dinamică, avand o intelegere aprofundata a mecanismelor pietei de capital. A generat alfa pur cu 1,77% mai mare decat media fondurilor de actiuni din Romania si cea mai mare capitalizare in perioada 2018 – 2021.

Oportunitatile pietei sunt studiate permanent, iar deciziile de investitii sunt fundamentate pe o analiza aprofundata si o comparatie atenta a perspectivelor de crestere pentru diverse proiecte, din mai multe sectoare de activitate. Deciziile de investire ori dezinvestire urmaresc obtinerea celui mai bun raport randament/risc pe termen scurt, mediu si lung. 

 

Pentru înțelegerea procesului riguros de decizie al EVERGENT, se exemplifica cu  programul și analiza pe acțiunile SNN. 

mai mult

Media kit

Kitul Media a fost creat pentru a asigura utilizarea corectă a elementelor de design vizual a Evergent Investments in spatiul online. Aceste reguli sunt esenţiale pentru a obţine coerenţa noului brand si trebuiesc utilizate conform  regulilor de utilizare emise de Evergent Investments. Pentru mai multe informaţii si/sau neclaritati în legătură cu utilizarea elementelor de design vizual, vă rugăm să ne contactaţi la irina.bibire@evergent.ro.

Logo-ul Evergent Investments, respectiv componenta figurativă și cea de text, este marca comunitara inregistrata a EVERGENT INVESTMENTS SA si se afla sub protectia legii de proprietate intelectuala. Toate drepturile de utilizare si/sau reproducere sunt rezervate.

Evergent Investments Logo Orizontal cu Slogan Pozitiv RGB .pdf
Evergent Logo Vertical cu Slogan Pozitiv RGB .pdf
Evergent-Logo-Orizontal-cu-Slogan-Pozitiv-RGB.jpg
Evergent-Logo-Orizontal-cu-Slogan-Pozitiv-RGB .jpg
Evergent-Logo-Vertical-cu-Slogan-Pozitiv-RGB .jpg
Logo vertical RGB .jpg
Logo .jpg

Evenimente

EVERGENT Investments isi modifica simbolul bursier din SIF2 in EVER, incepand cu 29 martie 2021

Vă invitam sa urmariti evenimentul organizat de EVERGENT Investments cu ocazia modificarii simbolului bursier in EVER la Bursa de Valori București.

Conferință telefonică - 3 martie 2021, ora 15.00

Evergent Investments organizează pe data de 3 martie 2021, ora 15.00, ora Romaniei (CET+1) conferința telefonică privind rezultatele financiare preliminare 2020 neauditate.