linkedin script

Media

Comunicate de presă

EVERGENT Investments raporteaza o crestere cu 11,1% a valorii totale a activelor la 31 martie 2022 fata de 31 martie 2021

·        Valoarea totala a activelor (AUM) la 31 martie 2022 este 2.509 milioane lei, cu 11,1% mai mare fata de 31 martie 2021. ·        Valoar...

Acționarii EVERGENT Investments aprobă dividende de 62,3 milioane de lei

●      Propunerea Consiliului de administrație s-a regăsit pe ordinea de zi a Adunării generale ordinare a acționarilor din 28 aprilie, când s-a aprobat un dividend brut de 0,065...
mai mult

Știri și noutăți

Piata Aero intre asteptari si rezultate - Analiza listarilor din 2021

Doar 1 din 3 companii si-a atins profitabilitatea previzionata si 52% dintre acestea au atins un grad de realizare a profitului net de peste 80%. Am remarcat faptul ca o companie a realizat in 2021 un profit net dublu fata de cel previzionat, in timp ce 4 companii (19%) au inregistrat pierdere, desi toate au preconizat rezultate nete pozitive pentru anul 2021 in materialele de prezentare pentru listare.

Conferinta telefonica cu investitorii are loc marti, 17 mai, ora 15.00

EVERGENT Investments organizeaza in data de 17 mai, ora 15:00, ora Romaniei (CET+1), conferinta telefonica in limba romana pe tema rezultatelor financiare trimestriale 2022 ale companiei.

mai mult

Media kit

Kitul Media a fost creat pentru a asigura utilizarea corectă a elementelor de design vizual a Evergent Investments in spatiul online. Aceste reguli sunt esenţiale pentru a obţine coerenţa noului brand si trebuiesc utilizate conform  regulilor de utilizare emise de Evergent Investments. Pentru mai multe informaţii si/sau neclaritati în legătură cu utilizarea elementelor de design vizual, vă rugăm să ne contactaţi la irina.bibire@evergent.ro.

Logo-ul Evergent Investments, respectiv componenta figurativă și cea de text, este marca comunitara inregistrata a EVERGENT INVESTMENTS SA si se afla sub protectia legii de proprietate intelectuala. Toate drepturile de utilizare si/sau reproducere sunt rezervate.

Evergent Investments Logo Orizontal cu Slogan Pozitiv RGB .pdf
Evergent Logo Vertical cu Slogan Pozitiv RGB .pdf
Evergent-Logo-Orizontal-cu-Slogan-Pozitiv-RGB.jpg
Evergent-Logo-Orizontal-cu-Slogan-Pozitiv-RGB .jpg
Evergent-Logo-Vertical-cu-Slogan-Pozitiv-RGB .jpg
Logo vertical RGB .jpg
Logo .jpg

Evenimente

EVERGENT Investments isi modifica simbolul bursier din SIF2 in EVER, incepand cu 29 martie 2021

Vă invitam sa urmariti evenimentul organizat de EVERGENT Investments cu ocazia modificarii simbolului bursier in EVER la Bursa de Valori București.

Conferință telefonică - 3 martie 2021, ora 15.00

Evergent Investments organizează pe data de 3 martie 2021, ora 15.00, ora Romaniei (CET+1) conferința telefonică privind rezultatele financiare preliminare 2020 neauditate.