linkedin script

Media

Comunicate de presă

EVERGENT Investments beneficiaza de serviciile de Market Maker al Emitentului din partea Raiffeisen Centrobank AG

·       EVERGENT Investments este prima societate de investiții financiare listată la Bursa de Valori București care beneficiază de serviciile de Market Maker al Emitentului. &m...

EVERGENT Investments a vândut  integral  detinerea la Agricola International SA Bacau

EVERGENT Investments SA informeaza acţionarii că a vandut pachetul de actiuni reprezentand 2,11% din capitalul social al Agricola International S.A., societate inchisa,  in parametrii de evaluare...
mai mult

Știri și noutăți

EVERGENT Investments a cumpărat un teren de 16000 de mp în nordul Capitalei pentru dezvoltarea unui proiect rezidential

Dezvoltam portofoliul private-equity prin continuarea investitiilor in real-estate. Terenul din Intrarea Straulesti este intr-o zona ce se anunta a fi un nou pol financiar si rezidential premium in Bucuresti. 

EVERGENT Investments devine fond de investitii alternative (FIA)

Suntem investitori pe termen lung, de aceea a genera performanta in investitii este un obiectiv esential in activitatea noastra. Autorizarea ca fond de investitii alternativ deschide un nou capitol in existenta companiei si ne permite sa acceleram directia strategica de a investi in proiecte de tip private equity.

mai mult

Media kit

Kitul Media a fost creat pentru a asigura utilizarea corectă a elementelor de design vizual a Evergent Investments in spatiul online. Aceste reguli sunt esenţiale pentru a obţine coerenţa noului brand si trebuiesc utilizate conform  regulilor de utilizare emise de Evergent Investments. Pentru mai multe informaţii si/sau neclaritati în legătură cu utilizarea elementelor de design vizual, vă rugăm să ne contactaţi la irina.bibire@evergent.ro.

Logo-ul Evergent Investments, respectiv componenta figurativă și cea de text, este marca comunitara inregistrata a EVERGENT INVESTMENTS SA si se afla sub protectia legii de proprietate intelectuala. Toate drepturile de utilizare si/sau reproducere sunt rezervate.

Evergent Investments Logo Orizontal cu Slogan Pozitiv RGB .pdf
Evergent Logo Vertical cu Slogan Pozitiv RGB .pdf
Evergent-Logo-Orizontal-cu-Slogan-Pozitiv-RGB.jpg
Evergent-Logo-Orizontal-cu-Slogan-Pozitiv-RGB .jpg
Evergent-Logo-Vertical-cu-Slogan-Pozitiv-RGB .jpg
Logo vertical RGB .jpg
Logo .jpg

Evenimente

EVERGENT Investments isi modifica simbolul bursier din SIF2 in EVER, incepand cu 29 martie 2021

Vă invitam sa urmariti evenimentul organizat de EVERGENT Investments cu ocazia modificarii simbolului bursier in EVER la Bursa de Valori București.

Conferință telefonică - 3 martie 2021, ora 15.00

Evergent Investments organizează pe data de 3 martie 2021, ora 15.00, ora Romaniei (CET+1) conferința telefonică privind rezultatele financiare preliminare 2020 neauditate.