linkedin script

EVERGENT Investments a cumpărat un teren de 16000 de mp în nordul Capitalei pentru dezvoltarea unui proiect rezidential

09 iulie 2021

Evergent Investments, cel mai dinamic fond de investitii, a achizitionat prin intermediul Tesatoriile Reunite SA, parte a Grupului, un teren cu o suprafata de 16000 mp in zona de Nord a Bucurestiului. Terenul este situat in sectorul 1, in proximitatea Parcului Herastrau si are PUZ in vigoare.

“Dezvoltam portofoliul private-equity prin continuarea investitiilor in real-estate. Terenul din Intrarea Straulesti este intr-o zona ce se anunta a fi un nou pol financiar si rezidential premium in Bucuresti. Cautam in permanenta noi surse de crestere si oportunitati investitionale, iar un viitor proiect rezidential din Nordul Capitalei, va genera profit semnificativ pe termen lung, cu un raport atractiv randament/risc pentru actionarii nostri.” – a declarat domnul Catalin Iancu, Director general adjunct al EVERGENT Investments.

EVERGENT Investments, compania de investiții financiare cu o experiență de peste 30 de ani în piața românească de capital, este un deschizător de drumuri, contribuind la dezvoltarea comunității din care face parte. Prin aplicarea unei strategii bine articulate și responsabile, EVERGENT Investments valorifică eficient oportunități investiționale, atât în piața de capital, cât și prin proiecte de private equity.

Elementele cheie ale strategiei EVERGENT Investments, compania listată cu cea mai mare capitalizare din România, se bazează pe o alocare a resurselor care să asigure dezvoltarea sustenabilă a activității și satisfacerea intereselor acționarilor, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.