Drive for performance

EVERGENT Investments este compania de investiții financiare cu experiență solidă pe piață românească, care generează valoare pe termen lung și randamente consistente investitorilor. Prin aplicarea unei strategii bine articulate și responsabile valorifică oportunitățile investiționale. 

Strategie performantă, portofolii puternice

 Strategia Evergent se concentrează pe creșterea performanței portofoliului listat și a investițiilor în private-equity cu gestionarea prudentă a riscurilor.

Private equity - transformăm oportunitățile în profit

Investițiile în private equity creează un portofoliu cu un raport excepțional risc/randament, cu profit semnificativ pe termen lung. 

Expand your investment with a strategic partner

Evergent este partener strategic pentru investitorii străini pe piață românească emergentă, datorită experienței vaste și performanței dovedite în timp, aspecte esențiale ce o poziționează în topul celor mai bune fonduri de acțiuni din România.

Evergent: performanță, inovație, responsabilitate

Suntem un fond de investitii dinamic si inovator cu o cultura organizationala solida. Avand o experienta de 30 de ani pe piata de capital, valorificam ideile si resursele pentru dezvoltarea companiei si indeplinirea asteptarilor investitorilor. Investind sistematic si  consistent, am obtinut o rata medie de apreciere a valorii pentru actionari de 13,2% - dividende incasate plus crestere de active, in timp ce am acordat dividende de peste 150 milioane euro.

Generăm valoare prin excelență managerială

Experienta bogata si calificarile echipei acopera o arie vasta de domenii de activitate, insumand peste 90 de ani de antreprenoriat si 120 de ani de top management. Analiza de prim rang combinata cu talentul de a selecta oportunitatile si agilitatea in executie reprezinta un mix  ce a condus la realizarea de alfa pur cu 1,77 % mai mare decat rata medie compusa a randamentului, tuturor fondurilor de actiuni din Romania, in ultimii 10 ani.

Strategie, performanță, portofolii puternice

Strategia investitionala aprobata de actionari si politicile aplicatate pe portofolii si testate in timp se reflecta in performanta la nivelul tuturor activelor noastre. Portofoliul listat structurat in doi piloni strategici, financiar-bancar si energie-utilitati, impreuna cu abordarea decisiva de crestere a portofoliului private equity ofera investitorilor nostri randamente consistente.

Managementul riscului

Managementul riscului este o componenta esentiala a procesului investitional, cu o abordare holistica si procedurata ce echilibreaza deciziile de business. Profilul nostru global de risc asumat este unul mediu, corespunzator unui apetit la risc mediu.

Evolutie pret actiuni

Data 2021-06-14
Pret deschidere
1.39   (lei)
Pret inchidere
1.39   (lei)

Actiunea Evergent

Știri evergent

Oferta publica de cumparare

In perioada 29 martie 2021 – 07 mai 2021 se deruleaza etapa a treia a programului de rascumparare a actiunilor proprii.

EVERGENT Investments SA intentioneaza cumpararea de actiuni AGRICOLA INTERNATIONAL

     

BVB - Precizari referitoare la schimbarea simbolului pentru actiunile emitentului Evergent Investments S.A. (denumirea anterioara: Societatea de Investitii Financiare Moldova S.A.) din SIF2 in EVER

   

Responsabilitate socială

Credem că succesul unei companii este definit și de valoarea pe care o aduce societății. 
Investițiile care creează valoare sunt cele făcute cu entuziasm, investițiile performante cresc nivelul de trai nu doar în momentul prezent, ci ridică standardul de viață pe o perioadă îndelungată, impactand pozitiv atât mediul economic cât și cel social. De aceea, misiunea noastră este să generăm valoare pe termen lung pentru investitori, pentru companie dar și pentru comunitatea noastră.