linkedin script

Drive for performance

EVERGENT Investments este compania de investiții financiare cu experiență solidă pe piață românească, care generează valoare pe termen lung și randamente consistente investitorilor. Prin aplicarea unei strategii bine articulate și responsabile valorifică oportunitățile investiționale. 

Strategie performantă, portofolii puternice

Strategia EVERGENT Investments se concentrează pe creșterea performanței portofoliului listat și a investițiilor în private-equity cu gestionarea prudentă a riscurilor.

Transformăm oportunitățile în profit

Investițiile în private equity creează un portofoliu cu un raport randament/risc atractiv cu profit semnificativ pe termen lung. 

Expand your investment with a strategic partner

EVERGENT Investments este partener strategic pentru investitorii străini pe piață românească emergentă, datorită experienței vaste și performanței dovedite în timp, aspecte esențiale care o poziționează în topul celor mai bune fonduri de acțiuni din România.

Transformam oportunitatile in profit

Suntem un fond de investitii dinamic si inovator cu o cultura organizationala solida. Avand o experienta de 30 de ani pe piata de capital, valorificam ideile si resursele pentru dezvoltarea companiei si indeplinirea asteptarilor investitorilor. Investind sistematic si consistent, am obtinut o rata medie de apreciere a valorii pentru actionari de 13,2% - dividende incasate plus crestere de active, in timp ce am acordat dividende de peste 150 milioane euro.

Generăm valoare prin excelență managerială

Experienta bogata si calificarile echipei acopera o arie vasta de domenii de activitate, insumand peste 90 de ani de antreprenoriat si 120 de ani de top management. Analiza de prim rang combinata cu talentul de a selecta oportunitatile si agilitatea in executie reprezinta un mix  ce a condus la realizarea de alfa pur cu 1,77 % mai mare decat rata medie compusa a randamentului, tuturor fondurilor de actiuni din Romania, in ultimii 10 ani.

Strategie performantă, portofolii puternice

Strategia investitionala aprobata de actionari si politicile aplicate pe portofolii si testate in timp se reflecta in performanta la nivelul tuturor activelor noastre. Portofoliul listat structurat in doi piloni strategici, financiar-bancar si energie-utilitati, impreuna cu abordarea decisiva de crestere a portofoliului private equity ofera investitorilor nostri randamente consistente.

Managementul riscului

Managementul riscului este o componenta esentiala a procesului investitional, cu o abordare holistica si procedurata ce echilibreaza deciziile de business. Profilul nostru global de risc asumat este unul mediu, corespunzator unui apetit la risc mediu.

Evolutie pret actiuni

Data 2021-07-29
Pret deschidere
1.34   (lei)
Pret inchidere
1.335   (lei)

Actiunea Evergent

Știri evergent

EVERGENT Investments a cumpărat un teren de 16000 de mp în nordul Capitalei pentru dezvoltarea unui proiect rezidential

Dezvoltam portofoliul private-equity prin continuarea investitiilor in real-estate. Terenul din Intrarea Straulesti este intr-o zona ce se anunta a fi un nou pol financiar si rezidential premium in Bucuresti. 

EVERGENT Investments devine fond de investitii alternative (FIA)

Suntem investitori pe termen lung, de aceea a genera performanta in investitii este un obiectiv esential in activitatea noastra. Autorizarea ca fond de investitii alternativ deschide un nou capitol in existenta companiei si ne permite sa acceleram directia strategica de a investi in proiecte de tip private equity.

EVERGENT Investments preia peste 5% din acțiunile Laptaria cu Caimac

EVERGENT Investments a achiziționat o participație de 5,11% din acţiunile companiei Agroserv Mariuta SA, compania care deține brandul de produse lactate Lăptăria cu Caimac, tranzactie intermediata de  BT Capital Partners.

Responsabilitate socială

Credem că succesul unei companii este definit și de valoarea pe care o aduce societății. 
Investițiile care creează valoare sunt cele făcute cu entuziasm, investițiile performante cresc nivelul de trai nu doar în momentul prezent, ci ridică standardul de viață pe o perioadă îndelungată, impactand pozitiv atât mediul economic cât și cel social. De aceea, misiunea noastră este să generăm valoare pe termen lung pentru investitori, pentru companie dar și pentru comunitatea noastră.